Jump to content
This wiki is archived Most articles cover MapleStory before the Big Bang update and may not reflect MapleStory Classic World. For current Classic World guides and information, visit MapleTip.

Cygnus' Quiz

From MapleWiki

Requirements

  • You must of finished doing Cygnus' Book quest first to activate these books.
  • If you try to open one before finishing the above mentioned quest, the book will disappear from your inventory.

Description

The Cygnus' Quiz, or better known as the "Cygnus Knight Quiz" is a quiz that if you answer the questions correctly, you get bestowed a "Cygnus Blessing".

Questions Asked

  • These are in no particular order in which they were asked. The numbers next to them are just for organization. You can only take the quiz if you find another Cygnus' Quiz book. Each question requires one book. They can appear in any order:


1. What is the leader with the Fire Spirit?
Answer: Oz.

2. The AP increase skill is called Blessings of...?
Answer: True.

3. What class is asociated with the lighning spirit?
Answer: Pirate

4. What leader has the Spirit of Wind?
Answer: Irena

5. What is the name of the island that Cygnus lives on?
Answer: Ereve

6. Which of the following is an accurate match of the knight job and description?
Answer: Thunder Breaker - Pirate

7. The Dawn Warrior's leader is Oz who is bestowed with the blessing of the spirit of fire?
Answer: False

7. Which of the following is an accurate description of Benedict?
Answer: Selects the emperor of MapleStory.

8. Which Head Knight is the leader of the Dawn Warrior?
Answer: Mihile

Rewards

  • 800 Experience Points per book.
  • You are bestowed Cygnus's Blessing for some time for each book question answered correctly.